NOSTALGHIA

Programma en CD

Het nieuwe programma van het internationale “Duo La Luna” draagt de titel “Nostalghia”.  Het programma vertelt het bijzondere verhaal van een immigrant uit Hongarije “El abuelito” die aan het begin van de 20e eeuw voet aan wal zette in Buenos Aires op zoek naar een nieuw leven.

De belevenissen van deze immigrant komen op een bijzondere manier tot leven. De muziek die het drama, de moed en de passie verbeeldt speelt een belangrijke rol. Een voorstelling over hoop en verwachting, over emotie, op pad gaan en thuiskomen. Het persoonlijke verhaal wordt voelbaar en raakt het publiek. Laat je meevoeren door de intense klanken en stap in een andere wereld die dichterbij komt dan je had gedacht.

Veel van de composities die het duo speelt in het programma Nostalghia zijn eigen composities of speciaal voor hen geschreven door bekende componisten uit Buenos Aires.

Het programma “Nostalghia” kan zich verheugen in internationale belangstelling en zal te horen zijn in België, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Nederland en Spanje. In 2021 is de gelijknamige cd verschenen.